Corona virus COVID-19

Wij als hulpverlenende organisatie kampen helaas ook met het nieuwe virus COVID-19 en er zitten van ons team óók al mensen in quarantaine. Dit maakt het voor ons ook erg moeilijk om nog op een veilige manier naar vermisten te zoeken.

Dit niet omdat we dit niet willen, maar we moeten niet alleen aan de veiligheid van ons eigen team denken, maar ook aan anderen. We moeten rekening houden met kwetsbare mensen, vooral degene die ook nog een onderliggend lijden hebben, daarom vermijden we zoveel mogelijk fysiek contact en blijven op veilige afstand.

Urgente vermissingen proberen we nog wel te doen, maar langdurige blijven op dit moment, hoe erg we het ook vinden, liggen.

Je bent een hulpverlener en dat maakt het deze periode erg moeilijk dat je niet met je team meteen kunt inspringen bij een vermissing.

Er zitten op dit moment veel mensen in angst en zorgen om dit virus, dus hou rekening met de maatregelen die het RIVM heeft ingesteld en hou vooral rekening met elkaar.

Wij van SAR Nederland willen iedereen die ziek is sterkte toewensen en het zorgpersoneel in de ziekenhuizen héél veel steun betuigen voor hun fantastische en geweldige werk, maar ook andere hulpverlenende instanties.

Enorm veel respect voor deze mensen die lange dagen maken en onder hoogspanning werken en waar fysiek en mentaal veel van wordt gevraagd en waar vermoeidheid, emoties en verdriet verwerkt moeten worden.

Chapeau voor jullie allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *