Vermiste en Gezochte personen

Vandaag schrijf ik, Algreet de Boer een stukje over onze pagina Vermiste en Gezochte personen.

Wij zijn een facebook pagina die drie jaar bestaat. 

De interesse in vermissingszaken heb ik al jaren. Zo volgde ik altijd van alles in de media en wilde ik vroeger altijd bij de politie, maar door een aandoening aan mijn knie kwam ik niet door de keuring, maar de interesse bleef en toen er bij ons in het dorp een vrouw vermist werd heb ik mijn volle inzet gegeven om haar terug te vinden. Ik vond haar terug maar niet in de hoedanigheid die iedereen graag zou willen zien. Ze was helaas overleden. Ik vond het fijn dat ze gevonden was en dat haar familie nu afscheid kon nemen.

De interesse bleef en ik zocht op internet naar een site die hierbij kon helpen. Ik kwam op de een facebook pagina uit genaamd vermiste en gezochte personen. Inmiddels had ik contact met de oprichter van deze pagina en bood ik aan om te helpen en dat mocht. Sinds kort heb ik de pagina onder mijn beheer, maar we werken nog veel samen mede omdat hij mij nog steeds helpt bij zaken en ik 100% vertrouwen heb in hem.

Bij de pagina vermiste en gezochte personen worden mensen geplaatst die al bij de politie als vermist staan.

Maar ook personen die door hun dierbaren bij ons als vermist worden opgegeven plaatsen wij. Het kan voorkomen dat de familie hun dierbare alvast online geplaatst wil hebben, maar dat de politie nog een tijdje wacht i.v.m. urgentie. Deze mensen plaatsen wij met toestemming van de familie en we staan dan ook in nauw contact met de familie van de vermiste.

We proberen met ons team alle vermisten snel mogelijk te plaatsen en een update te even als we nieuwe informatie binnenkrijgen.

Als de vermiste persoon wordt gevonden passen wij het bericht aan en verwijderen het na 24 uur van onze pagina. Ons doel is zoveel mogelijk vermisten zo snel mogelijk onder de aandacht te brengen van onze volgers. We hebben een groot bereik en dat helpt bij het vinden van een vermiste.  

We allemaal hebben 1 doel ….. familie, vrienden kennissen van de vermiste zo snel mogelijk helpen hun dierbare te vinden in welke vorm dan ook. Het liefst gezond en wel, maar als het niet anders is kan de familie niet in onwetendheid achterblijven, want niks is zo erg als de onwetendheid want afscheid kunnen nemen is belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *